Eress
n00b
|
 |
« on: January 11, 2010, 11:55:24 am » |
|
Привет на всички оцелели фенове на WAR!
След немалко шляене из всякакви интернационални гилдии и гилдиики на различни сървъри, няколко приятелчета сформирахме наша си гилдия - само за сънародници.
В момента сме 5-6 души, но продължаваме да играем активно - всяка вечер. Когато сме вътре, винаги играем заедно.
Всеки, който проявява желание ще бъде поканен - само трябва да даде един /tell на Znahar/ Rubikante/ Vylk/ Lanroflyn/ Motun. Гилдията не е с конкретна насоченост на геймплей, така че всеки би могъл да намери каквото търси сред нас. (Въпреки това, ядрото от хората до момента клоним по-скоро към hard-core PvP игра.)
Надявам се все още да има хора, които играят - и то от Order на Karak Azgal...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GREZKO
n00b
|
 |
« Reply #1 on: January 16, 2010, 03:06:30 am » |
|
рядкост да видим българи online. Браво за азгал и гилдийката. За жалост скоро няма се видим понеже трансфери в обозримо бъдеще съмнявам се да има.
Имаче аз съм GREZKO rr78 инжинер от Норн. В обши линиии единственото което не съм правил още в играта е да утрепам Vulture Lord-а. Colosus-a падна преди време, а царчето пада всеки 5 дена. Ако има хора които граят order на Karak Norn - пишешете ми едно съобщение, винаги е забавно да поиграеш със сънародници.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
greyjoy
n00b
|
 |
« Reply #2 on: January 21, 2010, 06:06:02 am » |
|
Аз също играя на Азгал,но съм "дестро " ..уви няма да можем да играем заедно но поне ще можем да направим по един /wave когато се видим  Името в играта ми е Greyjoy и съм SH.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LoVJiqTa
n00b
|
 |
« Reply #3 on: January 25, 2010, 01:08:41 am » |
|
здравейте маняци аз играя в karak-norn order героя ми се казва Huntres пишете да мачкаме някой път заедно имам и дестро в азгал казва се LovJIqTa аре чао и приятна игра .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ogi86
n00b
|
 |
« Reply #4 on: February 13, 2010, 05:11:44 pm » |
|
Е добре де , 2 дни се опитвам да се свържа с някой от гилд и няма никой Онлайн  wisper me - Hamann - KoBS - rr46 -
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kbatsiev
n00b
|
 |
« Reply #5 on: March 01, 2010, 06:15:50 pm » |
|
Здравейте на всички. Днес си купих играта и ще ми бъде много полезно да се присъединя към някоя бг гилдия! Много ми е приятно да си общувам на роден език и без това английския ми малко куца  . Иначе идвам от Age of Conan. Играл съм и други игри . Много са ми приятни и се забавлявам постоянно Само искам да попитам този сървър нов ли е ?.. или е от старите , и дали има нови хора , защото ако сте само про-та ще ми е малко трудно  .... до скоро 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kbatsiev
n00b
|
 |
« Reply #6 on: March 01, 2010, 06:52:10 pm » |
|
А и още едно въпросче . не ми дава да избера тези двата сървъра Kakar-Azgal i Kakar-Norn?..... А точно там сте вие народе ее 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
greyjoy
n00b
|
 |
« Reply #7 on: March 01, 2010, 07:10:54 pm » |
|
Здравей ,днес и двата сървъра "крашнаха " и предполагам това е причината ,просто трябва малко търпение докато идиотите от GOA ги оправят  Нови сървъри няма ,дали има нови хора незнам но определни има достъчно "живот " и на двата. Аз играя дестро на Карак Азгал (SH Greyjoy),бг гилдия няма а и като цяло от дестро страната сме 2-3ма българите и сме в ралични гилдий.За ордър бг играчите информацията ми е от тук а тя май вече не е актуална.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kbatsiev
n00b
|
 |
« Reply #8 on: March 01, 2010, 09:12:47 pm » |
|
Благодаря за информацията GREYJOY! Нямам търпение да разцъкам тази игрица  Много добре ми изглежда а и един приятел ми каза , 4е е предимно PVP ориентирана, което напълно задоволява мойте изисквания  . Предполагам , 4е ако реша да мина към дестро фракцията на Карак Азгал ще мога да разчитам на малко помощ в началото. Имам в предвид не материална ами просто инфо за играта .. Чао за сега и ще държим връзка 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
greyjoy
n00b
|
 |
« Reply #9 on: March 03, 2010, 12:51:49 pm » |
|
Играта наистина е ориентирана основно към PVP ,което е големият и плюс и за мен,PvE частта определно е доста по зле направена ,а и доста "бъгава" уви но пък дава по-добрите армор сетове и се получава малко ,като необходимо зло за играча да изгиграе и нея. Материалната част изобщо да не те притеснява ,парите в WAR не са от такова голямо значение.Аз съм основно онлайн привечер и нощем с Greyjoy,а през деня рядко играя и тогава съм с Mushmorok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brkntl
n00b
the hate breed.
|
 |
« Reply #10 on: March 13, 2010, 09:56:02 am » |
|
каква приятна изненада е да видя тази тема..
преди седмица почнах да играя и то именно в този сървър.. героят ми е warrior priest, на име Rasate и тъкмо навърших 10ти левъл снощи. сега разцъквам rvr-а на първи tier. с удоволствие ще се присъединя към гилдията, въпреки че сигурно сте бая левъли пред мене.
все още ли да се обръщам към същите хора?
|
|
|
|
|
|
in your righteous life - we are worlds apart in this race, doomed to fail - we are worlds apart in the system you support - we are worlds apart in my soul - we are worlds apart..
|
|
|
Haron
n00b
|
 |
« Reply #11 on: March 31, 2010, 05:54:57 pm » |
|
Здравейте пичове, отскоро почнах да играя Хамъра на Karak Azgal съм Архимаг (Ордър), ако някои има нужда от медик, може да ми пише ник Haronius (12 lvl).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ogi86
n00b
|
 |
« Reply #12 on: May 19, 2010, 02:18:21 pm » |
|
Еми даваите всички българи на Азгал да се трупаме в Khans гилда....пък може , ако сме малко да направим Балкански гилд - сърбите веднага ще се навият  Който играе все ОЩЕ ДА ПИШЕ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
greyjoy
n00b
|
 |
« Reply #13 on: May 29, 2010, 10:56:15 pm » |
|
Балканска гилдия ! Бълграи ,сърби ,турци и гърци рамо до рамо серщу врага .... no way  ) Шегата настрана, от една страна е хубаво да играеш със сънародници ,но от друга нови и малки гилдии на този етап са безмислени,още повече че надали можем да се съберем и 10 играчи от България на Азгал ( и от двете страни )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ogi86
n00b
|
 |
« Reply #14 on: June 23, 2010, 01:44:40 pm » |
|
Greyjoy ти активен играч ли си ? Ордер или дестро ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|