Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?
Warhammer Bulgaria « General Category « General Discussion «  (Moderator: Mighty Oats)БГ гилдия <The Khans> от Order на Karak Azgal
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: БГ гилдия <The Khans> от Order на Karak Azgal  (Read 497 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Eress
n00b

« on: January 11, 2010, 11:55:24 am »

Привет на всички оцелели фенове на WAR!

След немалко шляене из всякакви интернационални гилдии и гилдиики на различни сървъри, няколко приятелчета сформирахме наша си гилдия - само за сънародници.

В момента сме 5-6 души, но продължаваме да играем активно - всяка вечер. Когато сме вътре, винаги играем заедно.

Всеки, който проявява желание ще бъде поканен - само трябва да даде един /tell на Znahar/ Rubikante/ Vylk/ Lanroflyn/ Motun. Гилдията не е с конкретна насоченост на геймплей, така че всеки би могъл да намери каквото търси сред нас. (Въпреки това, ядрото от хората до момента клоним по-скоро към hard-core PvP игра.)

Надявам се все още да има хора, които играят - и то от Order на Karak Azgal...

GREZKO
n00b

« Reply #1 on: January 16, 2010, 03:06:30 am »

рядкост да видим българи online. Браво за азгал и гилдийката. За жалост скоро няма се видим понеже трансфери в обозримо бъдеще съмнявам се да има.

Имаче аз съм GREZKO rr78 инжинер от Норн. В обши линиии единственото което не съм правил още в играта е да утрепам Vulture Lord-а. Colosus-a падна преди време, а царчето пада всеки 5 дена. Ако има хора които граят order на Karak Norn - пишешете ми едно съобщение, винаги е забавно да поиграеш със сънародници.
greyjoy
n00b

« Reply #2 on: January 21, 2010, 06:06:02 am »

Аз също играя на Азгал,но съм "дестро " ..уви няма да можем да играем заедно но поне ще можем да направим по един /wave когато се видим  Smiley Името в играта ми е Greyjoy и съм SH.

LoVJiqTa
n00b

« Reply #3 on: January 25, 2010, 01:08:41 am »

здравейте маняци аз играя в karak-norn order героя ми се казва Huntres пишете да мачкаме някой път заедно
имам и дестро в азгал казва се LovJIqTa аре чао и приятна игра .
ogi86
n00b

« Reply #4 on: February 13, 2010, 05:11:44 pm »

Е добре де , 2 дни се опитвам да се свържа с някой от гилд и няма никой ОнлайнHuh?
wisper me - Hamann - KoBS - rr46
                 -
kbatsiev
n00b

« Reply #5 on: March 01, 2010, 06:15:50 pm »

Здравейте на всички. Днес си купих играта и ще ми бъде много полезно да се присъединя към някоя бг гилдия! Много ми е приятно да си общувам на роден език и без това английския ми малко куца Smiley . Иначе идвам от  Age of Conan. Играл съм и други игри . Много са ми приятни и се забавлявам постоянно Smiley

Само искам да попитам този сървър нов ли е ?.. или е от старите , и дали има нови хора , защото ако сте само про-та ще ми е малко трудно Smiley ....

до скоро Smiley
kbatsiev
n00b

« Reply #6 on: March 01, 2010, 06:52:10 pm »

А и още едно въпросче . не ми дава да избера тези двата сървъра Kakar-Azgal i Kakar-Norn?..... А точно там сте вие народе ее Smiley
greyjoy
n00b

« Reply #7 on: March 01, 2010, 07:10:54 pm »

Здравей ,днес  и двата сървъра "крашнаха " и предполагам  това е причината ,просто трябва малко търпение докато идиотите от GOA ги оправят Smiley
Нови сървъри няма ,дали има нови хора незнам но определни има достъчно "живот " и на двата.
Аз играя  дестро на Карак Азгал (SH Greyjoy),бг гилдия няма а и като цяло от дестро страната сме 2-3ма българите и сме в ралични гилдий.За ордър бг играчите информацията ми е от тук а тя май вече не е актуална.
kbatsiev
n00b

« Reply #8 on: March 01, 2010, 09:12:47 pm »

Благодаря за информацията GREYJOY! Smiley

Нямам търпение да разцъкам тази игрица Smiley Много добре ми изглежда а и един приятел ми каза , 4е е предимно PVP ориентирана, което напълно задоволява мойте изисквания Wink .  Предполагам , 4е ако реша да мина към дестро фракцията  на Карак Азгал ще мога да разчитам на малко помощ в началото. Имам в предвид не материална ами просто инфо за играта .. Smiley

Чао за сега и ще държим връзка Smiley
greyjoy
n00b

« Reply #9 on: March 03, 2010, 12:51:49 pm »

Играта наистина е ориентирана основно към PVP ,което е големият и плюс и за мен,PvE частта определно е доста по зле направена ,а и доста "бъгава" уви но пък дава по-добрите армор сетове и се получава малко ,като необходимо зло за играча да изгиграе и нея.
Материалната част изобщо да не те притеснява ,парите в WAR не са от такова голямо значение.Аз съм основно онлайн привечер и нощем с Greyjoy,а през деня рядко играя  и тогава съм с Mushmorok.
brkntl
n00b

the hate breed.

« Reply #10 on: March 13, 2010, 09:56:02 am »

каква приятна изненада е да видя тази тема..

преди седмица почнах да играя и то именно в този сървър.. героят ми е warrior priest, на име Rasate и тъкмо навърших 10ти левъл снощи. сега разцъквам rvr-а на първи tier. с удоволствие ще се присъединя към гилдията, въпреки че сигурно сте бая левъли пред мене.

все още ли да се обръщам към същите хора?

in your righteous life - we are worlds apart
in this race, doomed to fail - we are worlds apart
in the system you support - we are worlds apart
in my soul - we are worlds apart..
Haron
n00b

« Reply #11 on: March 31, 2010, 05:54:57 pm »

Здравейте пичове, отскоро почнах да играя Хамъра на Karak Azgal съм Архимаг (Ордър), ако някои има нужда от медик, може да ми пише ник Haronius (12 lvl).

ogi86
n00b

« Reply #12 on: May 19, 2010, 02:18:21 pm »

Еми даваите всички българи на Азгал да се трупаме в Khans гилда....пък може , ако сме малко да направим Балкански гилд - сърбите веднага ще се навият Smiley
Който играе все  ОЩЕ ДА ПИШЕ
greyjoy
n00b

« Reply #13 on: May 29, 2010, 10:56:15 pm »

Балканска гилдия ! Бълграи ,сърби ,турци и гърци рамо до рамо серщу врага .... no way Smiley)
Шегата настрана, от една страна е хубаво да играеш със сънародници ,но от друга нови и малки гилдии на този етап са безмислени,още повече че надали можем да се съберем и 10 играчи от България на Азгал ( и от двете страни )   
ogi86
n00b

« Reply #14 on: June 23, 2010, 01:44:40 pm »

Greyjoy ти активен играч ли си ? Ордер или дестро ?
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: